Nabeschouwing Qabala - Progrès Niedercorn (0-2) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League neemt Qabala het donderdag 12 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Progrès Niedercorn. De wedstrijd wordt gespeeld in Şəhər stadionu in Qəbələ.

Via de Qabala - Progrès Niedercorn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qabala - Progrès Niedercorn (0-2)

Het Europa League duel tussen Qabala en Progrès Niedercorn is onder leiding van scheidsrechter Veaceslav Banari geëindigd in een 0-2 overwinning voor Progrès Niedercorn. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door M. De Almeida, waarmee Progrès Niedercorn met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 62e minuut voor dat Progrès Niedercorn via O. Thill op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Progrès Niedercorn.

Wedstrijdstatistieken Qabala - Progrès Niedercorn
LIVE Qabala - Progrès Niedercorn 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qabala - Progrès Niedercorn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Qabala Gele kaart voor S. Joseph-Monrose Qabala
51' Doelpunt Progrès Niedercorn Doelpunt M. De Almeida Progrès Niedercorn 0-1
58' Wissel Qabala Wissel T. Xəlilzadə voor E. Camalov Qabala
62' Penalty Progrès Niedercorn Penalty O. Thill Progrès Niedercorn 0-2
65' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor S. Thill Progrès Niedercorn
72' Wissel Qabala Wissel L. Atakora voor V. Stanković Qabala
75' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor S. Flauss Progrès Niedercorn
77' Wissel Qabala Wissel R. Huseynov voor J. Adeniyi Qabala
84' Gele kaart Qabala Gele kaart voor T. Xəlilzadə Qabala
85' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Y. Marques voor Y. Bastos Progrès Niedercorn
89' Wissel Progrès Niedercorn Wissel D. Ramdedović voor M. De Almeida Progrès Niedercorn
Opstellingen Qabala - Progrès Niedercorn

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Qabala - Progrès Niedercorn

Qabala en Progrès Niedercorn spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Veaceslav Banari en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Qabala en Progrès Niedercorn elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Qabala 0
Winst Progrès Niedercorn 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Qabala - Progrès Niedercorn Opstelling Qabala Opstelling Progrès Niedercorn Live Qabala - Progrès Niedercorn Live Qabala - Progrès Niedercorn kijken Qabala - Progrès Niedercorn kijken Live Qabala - Progrès Niedercorn stream Qabala - Progrès Niedercorn Fox Sports Nabeschouwing Qabala - Progrès Niedercorn Uitslag Qabala - Progrès Niedercorn Statistieken Qabala - Progrès Niedercorn Europa League 2018/2019 Qabala - Progrès Niedercorn wedden Qabala - Progrès Niedercorn gokken Qabala - Progrès Niedercorn Unibet