Nabeschouwing Qarabağ - Arsenal (0-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Qarabağ het donderdag 4 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Azərsun Arena in Baku.

Via de Qarabağ - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Arsenal (0-3)

Het Europa League duel tussen Qarabağ en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 0-3 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Arsenal kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Papastathopoulos. Arsenal vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Smith Rowe op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Arsenal, waarmee M. Guendouzi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Massa, waardoor Arsenal een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Qarabağ - Arsenal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Arsenal Doelpunt S. Papastathopoulos met assist van Nacho Monreal Arsenal 0-1
33' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Medvedev Qarabağ
43' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor R. Holding Arsenal
46' Wissel Arsenal Wissel L. Torreira voor Nacho Monreal Arsenal
53' Doelpunt Arsenal Doelpunt E. Smith Rowe met assist van A. Iwobi Arsenal 0-2
61' Wissel Qarabağ Wissel D. Delarge voor M. Mədətov Qarabağ
65' Wissel Arsenal Wissel M. Özil voor E. Smith Rowe Arsenal
67' Wissel Qarabağ Wissel A. Abdullayev voor F. Ozobić Qarabağ
71' Wissel Arsenal Wissel A. Lacazette voor A. Iwobi Arsenal
80' Doelpunt Arsenal Doelpunt M. Guendouzi met assist van A. Lacazette Arsenal 0-3
84' Wissel Qarabağ Wissel S. Slavchev voor Q. Qarayev Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Arsenal
Opstellingen Qarabağ - Arsenal
De opstellingen van Qarabağ en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arsenal zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Qurban Qurbanov
Voorbeschouwing Qarabağ - Arsenal

Qarabağ en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Qarabağ en Arsenal elkaar treffen in de Europa League.

Winst Qarabağ 0
Winst Arsenal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Qarabağ op een 4e positie staat, terwijl we Arsenal terugvinden op de 1e plaats.