Nabeschouwing Qarabağ - Vorskla (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 25 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Qarabağ het donderdag 25 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Vorskla. De wedstrijd wordt gespeeld in Azərsun Arena in Baku.

Via de Qarabağ - Vorskla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Vorskla (0-1)

Het Europa League duel tussen Qarabağ en Vorskla is onder leiding van scheidsrechter Roei Reinshreiber geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vorskla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door V. Kulach, waarmee Vorskla met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Vorskla uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Qarabağ - Vorskla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Vorskla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor V. Kulach Vorskla
41' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor I. Perduta Vorskla
46' Wissel Vorskla Wissel Nicolas Careca voor N. Yakubu Vorskla
48' Doelpunt Vorskla Doelpunt V. Kulach met assist van Nicolas Careca Vorskla 0-1
58' Wissel Qarabağ Wissel M. Mədətov voor I. Emeghara Qarabağ
58' Wissel Qarabağ Wissel F. Ozobić voor S. Slavchev Qarabağ
64' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor A. Zoubir Qarabağ
69' Wissel Qarabağ Wissel D. Delarge voor A. Abdullayev Qarabağ
78' Wissel Vorskla Wissel M. Sergiychuk voor V. Kulach Vorskla
79' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor A. Dallku Vorskla
87' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor M. Sergiychuk Vorskla
92' Wissel Vorskla Wissel O. Chizhov voor M. Sergiychuk Vorskla
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Vorskla
Opstellingen Qarabağ - Vorskla
De opstellingen van Qarabağ en Vorskla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Vorskla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.