Nabeschouwing Rabotnicki - Honvéd (2-1) || Europa League

Woensdag 11 juli 2018 - 17:30 uur

In de Europa League neemt Rabotnicki het woensdag 11 juli 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Honvéd. De wedstrijd wordt gespeeld in Trening centar Petar Miloševski (Skopje) in Skopje.

Via de Rabotnicki - Honvéd live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rabotnicki - Honvéd (2-1)

Het Europa League duel tussen Rabotnicki en Honvéd is onder leiding van scheidsrechter Kristo Tohver geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rabotnicki. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door P. Petkovski, waarmee Rabotnicki met 1-0 de leiding nam. Honvéd kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Nagy, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette N. Sharkoski zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rabotnicki de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kristo Tohver, waardoor Rabotnicki een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rabotnicki - Honvéd
Goals
2
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
58
68
Gevaarlijke aanvallen
35
43
Corners
1
5
Wissels
3
3
LIVE Rabotnicki - Honvéd 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rabotnicki - Honvéd teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt P. Petkovski met assist van O. Peev Rabotnicki 1-0
46' Doelpunt Honvéd Doelpunt G. Nagy Honvéd 1-1
60' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt N. Sharkoski met assist van L. Stevanovic Rabotnicki 2-1
67' Wissel Honvéd Wissel M. Májer voor D. Lukacs Honvéd
71' Wissel Rabotnicki Wissel F. Petkovski voor N. Sharkoski Rabotnicki
72' Wissel Honvéd Wissel T. Kukoč voor E. Uzoma Honvéd
79' Wissel Rabotnicki Wissel G. Charles voor P. Petkovski Rabotnicki
87' Wissel Honvéd Wissel F. Bamba voor G. Nagy Honvéd
88' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor B. Batik Honvéd
88' Wissel Rabotnicki Wissel N. Sadiki voor L. Stevanovic Rabotnicki
95' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor S. Herrera Rabotnicki
96' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor O. Stjepanovikj Rabotnicki
Opstellingen Rabotnicki - Honvéd

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rabotnicki - Honvéd

Rabotnicki en Honvéd spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristo Tohver en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rabotnicki en Honvéd elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Rabotnicki 0
Winst Honvéd 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rabotnicki - Honvéd Opstelling Rabotnicki Opstelling Honvéd Live Rabotnicki - Honvéd Live Rabotnicki - Honvéd kijken Rabotnicki - Honvéd kijken Live Rabotnicki - Honvéd stream Rabotnicki - Honvéd Fox Sports Nabeschouwing Rabotnicki - Honvéd Uitslag Rabotnicki - Honvéd Statistieken Rabotnicki - Honvéd Europa League 2018/2019 Rabotnicki - Honvéd wedden Rabotnicki - Honvéd gokken Rabotnicki - Honvéd Unibet