Nabeschouwing Rapid Wien - Rangers (1-0) || Europa League

Donderdag 13 december 2018 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Rapid Wien het donderdag 13 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Rangers (1-0)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door D. Ljubicic, waarmee Rapid Wien met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni, waardoor Rapid Wien de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Rangers
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
7
7
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
119
139
Gevaarlijke aanvallen
37
64
Passes
403
414
Overtredingen
14
14
Buitenspel
2
2
Corners
5
3
Wissels
3
2
LIVE Rapid Wien - Rangers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Rapid Wien Gele kaart voor A. Ivan Rapid Wien
42' Gele kaart Rapid Wien Gele kaart voor M. Müldür Rapid Wien
44' Gele kaart Rangers Gele kaart voor R. Jack Rangers
46' Wissel Rapid Wien Wissel C. Knasmüllner voor M. Hofmann Rapid Wien
51' Gele kaart Rapid Wien Gele kaart voor M. Martic Rapid Wien
61' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
61' Wissel Rapid Wien Wissel P. Schobesberger voor A. Ivan Rapid Wien
72' Wissel Rangers Wissel E. Grezda voor L. Coulibaly Rangers
78' Wissel Rapid Wien Wissel D. Ljubicic voor M. Martic Rapid Wien
79' Wissel Rangers Wissel K. Lafferty voor R. Jack Rangers
84' Doelpunt Rapid Wien Doelpunt D. Ljubicic met assist van C. Knasmüllner Rapid Wien 1-0
Opstellingen Rapid Wien - Rangers
De opstellingen van Rapid Wien en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Formatie 4-5-1
Coach Steven Gerrard
Wissels Rangers
# Speler Pos.
28 Robby McCrorie K
15 Jon Flanagan V
19 Nikola Katić V
34 Joe Worrall V
16 Andrew Halliday M
38 Kyle Lafferty A
35 Eros Grezda A
Voorbeschouwing Rapid Wien - Rangers

Rapid Wien en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rapid Wien en Rangers elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 0
Winst Rangers 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 2e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Rapid Wien - Rangers Opstelling Rapid Wien Opstelling Rangers Live Rapid Wien - Rangers Live Rapid Wien - Rangers kijken Rapid Wien - Rangers kijken Live Rapid Wien - Rangers stream Rapid Wien - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Rangers Uitslag Rapid Wien - Rangers Statistieken Rapid Wien - Rangers Europa League 2018/2019 Rapid Wien - Rangers wedden Rapid Wien - Rangers gokken Rapid Wien - Rangers Unibet