Nabeschouwing Rapid Wien - Villarreal (0-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 8 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rapid Wien het donderdag 8 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Villarreal (0-0)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Rapid Wien en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Rapid Wien en Villarreal gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Srđan Jovanović niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Rapid Wien - Villarreal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Cáseres Villarreal
45' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor M. Layún Villarreal
46' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmüllner voor T. Murg Rapid Vienna
46' Wissel Villarreal Wissel Ramiro Funes Mori voor D. Bonera Villarreal
61' Wissel Villarreal Wissel K. Toko Ekambi voor M. Layún Villarreal
62' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alfonso Pedraza Villarreal
75' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Schwab Rapid Vienna
75' Wissel Rapid Vienna Wissel B. Bolingoli Mbombo voor C. Dibon Rapid Vienna
75' Wissel Villarreal Wissel Pablo Fornals voor Dani Raba Villarreal
85' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Pablo Fornals Villarreal
86' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Veton Berisha Rapid Vienna
87' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Sonnleitner Rapid Vienna
92' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Martic voor A. Pavlović Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Villarreal
Opstellingen Rapid Wien - Villarreal
De opstellingen van Rapid Wien en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rapid Wien - Villarreal

Rapid Wien en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Srđan Jovanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Villarreal in de Europa League vond plaats op 25 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 2 keer wist de ploeg van Rapid Wien te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rapid Wien. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rapid Wien 1
Winst Villarreal 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 3e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 1e plaats.