Nabeschouwing Real Betis - Milan (1-1) || Europa League

Donderdag 8 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Real Betis het donderdag 8 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Milan (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Real Betis en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door G. Lo Celso, waarmee Real Betis met 1-0 de leiding nam. Milan kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Suso, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Milan
Goals
1
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
120
94
Gevaarlijke aanvallen
43
23
Passes
712
389
Overtredingen
19
12
Buitenspel
2
3
Corners
2
3
Wissels
2
3
LIVE Real Betis - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Real Betis Doelpunt G. Lo Celso met assist van Junior Firpo Real Betis 1-0
45' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Z. Feddal Real Betis
61' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Lo Celso Real Betis
62' Doelpunt Milan Doelpunt Suso Milan 1-1
67' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor Joaquín Real Betis
73' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Rodríguez Milan
74' Wissel Real Betis Wissel Loren Morón voor A. Sanabria Real Betis
76' Wissel Milan Wissel I. Abate voor D. Laxalt Milan
78' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Musacchio Milan
82' Wissel Milan Wissel A. Romagnoli voor M. Musacchio Milan
89' Wissel Milan Wissel A. Bertolacci voor H. Çalhanoğlu Milan
89' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Bakayoko Milan
94' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Bertolacci Milan
Opstellingen Real Betis - Milan
De opstellingen van Real Betis en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Milan

Real Betis en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Betis en Milan elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Real Betis 0
Winst Milan 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 1e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Betis - Milan Opstelling Real Betis Opstelling Milan Live Real Betis - Milan Live Real Betis - Milan kijken Real Betis - Milan kijken Live Real Betis - Milan stream Real Betis - Milan Fox Sports Nabeschouwing Real Betis - Milan Uitslag Real Betis - Milan Statistieken Real Betis - Milan Europa League 2018/2019 Real Betis - Milan wedden Real Betis - Milan gokken Real Betis - Milan Unibet