Nabeschouwing Rennes - Jablonec (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 20 september 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rennes het donderdag 20 september 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Jablonec. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Jablonec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Jablonec (2-1)

Het Europa League duel tussen Rennes en Jablonec is onder leiding van scheidsrechter Ola Hobber Nilsen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door I. Sarr, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. Jablonec kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Travnik, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Rennes in de 90e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist H. Ben Arfa deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ola Hobber Nilsen, waardoor Rennes een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Rennes - Jablonec 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Jablonec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Rennes Doelpunt I. Sarr met assist van B. André Rennes 1-0
46' Wissel Jablonec Wissel J. Chramosta voor M. Dolezal Jablonec
54' Doelpunt Jablonec Doelpunt M. Travnik Jablonec 1-1
61' Wissel Rennes Wissel M. Niang voor R. Del Castillo Rennes
65' Wissel Rennes Wissel H. Ben Arfa voor J. Gelin Rennes
69' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor V. Jovović Jablonec
70' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor J. Považanec Jablonec
75' Wissel Rennes Wissel B. Bourigeaud voor I. Sarr Rennes
77' Wissel Jablonec Wissel V. Kubista voor L. Masopust Jablonec
83' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. André Rennes
88' Wissel Jablonec Wissel T. Břečka voor V. Jovović Jablonec
90' Penalty Rennes Penalty H. Ben Arfa Rennes 2-1
90' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor T. Holeš Jablonec
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Jablonec
Opstellingen Rennes - Jablonec
De opstellingen van Rennes en Jablonec zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jablonec zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rennes - Jablonec

Rennes en Jablonec spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ola Hobber Nilsen en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Rennes en Jablonec elkaar treffen in de Europa League.