Nabeschouwing Rijeka - Sarpsborg 08 (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rijeka het donderdag 16 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sarpsborg 08. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion HNK Rijeka in Rijeka.

Via de Rijeka - Sarpsborg 08 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijeka - Sarpsborg 08 (0-1)

Het Europa League duel tussen Rijeka en Sarpsborg 08 is onder leiding van scheidsrechter Donatas Rumšas geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sarpsborg 08. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door P. Mortensen, waarmee Sarpsborg 08 met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Donatas Rumšas, waardoor Sarpsborg 08 de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Rijeka - Sarpsborg 08 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijeka - Sarpsborg 08 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Wissel Sarpsborg 08 Wissel B. Utvik voor J. Jørgensen Sarpsborg 08
67' Wissel Rijeka Wissel J. Puljić voor D. Pavičić Rijeka
69' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor O. Halvorsen Sarpsborg 08
75' Wissel Sarpsborg 08 Wissel L. Zhuta voor Sarpsborg 08
75' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor T. Heintz A. Askar Rijeka
77' Wissel Rijeka Wissel Z. Kvržić voor Heber Rijeka
82' Wissel Sarpsborg 08 Wissel K. Larsen voor J. Tveita Sarpsborg 08
83' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt P. Mortensen Sarpsborg 08 0-1
87' Wissel Rijeka Wissel A. Colak voor M. Pavelic Rijeka
88' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor R. Muhammed Sarpsborg 08
95' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor T. Heintz Sarpsborg 08
Video hoogtepunten en samenvatting Rijeka - Sarpsborg 08
Opstellingen Rijeka - Sarpsborg 08
De opstellingen van Rijeka en Sarpsborg 08 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rijeka gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sarpsborg 08 zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Matjaž Kek
Coach Geir Bakke
Voorbeschouwing Rijeka - Sarpsborg 08

Rijeka en Sarpsborg 08 spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Donatas Rumšas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rijeka en Sarpsborg 08 in de Europa League vond plaats op 9 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.