Nabeschouwing Rosenborg - Celtic (0-1) || Europa League

Donderdag 29 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Rosenborg het donderdag 29 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Celtic (0-1)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 0-1 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door S. Sinclair, waarmee Celtic met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Celtic dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Celtic.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - Celtic
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
6
16
Schoten op doel
0
6
Aanvallen
100
141
Gevaarlijke aanvallen
29
52
Passes
399
671
Overtredingen
11
9
Buitenspel
3
3
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Rosenborg - Celtic 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Konradsen Rosenborg
42' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Sinclair met assist van J. Forrest Celtic 0-1
46' Wissel Rosenborg Wissel D. Denic voor A. Konradsen Rosenborg
49' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor D. Denic Rosenborg
65' Wissel Rosenborg Wissel M. Vilhjálmsson voor A. Trondsen Rosenborg
66' Wissel Celtic Wissel C. Gamboa voor M. Lustig Celtic
66' Wissel Celtic Wissel L. Griffiths voor O. Édouard Celtic
77' Wissel Celtic Wissel S. Brown voor J. Forrest Celtic
78' Wissel Rosenborg Wissel J. Levi voor S. Adegbenro Rosenborg
Opstellingen Rosenborg - Celtic
De opstellingen van Rosenborg en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Brendan Rodgers
Wissels Celtic
# Speler Pos.
29 Scott Bain K
4 Jack Hendry V
12 Cristian Gamboa Luna V
15 Jonny Hayes M
8 Scott Brown M
21 Jules Olivier Ntcham M
9 Leigh Griffiths A
Voorbeschouwing Rosenborg - Celtic

Rosenborg en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rosenborg en Celtic elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Rosenborg 0
Winst Celtic 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rosenborg op een 4e positie staat, terwijl we Celtic terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rosenborg - Celtic Opstelling Rosenborg Opstelling Celtic Live Rosenborg - Celtic Live Rosenborg - Celtic kijken Rosenborg - Celtic kijken Live Rosenborg - Celtic stream Rosenborg - Celtic Fox Sports Nabeschouwing Rosenborg - Celtic Uitslag Rosenborg - Celtic Statistieken Rosenborg - Celtic Europa League 2018/2019 Rosenborg - Celtic wedden Rosenborg - Celtic gokken Rosenborg - Celtic Unibet