Nabeschouwing Rudar - Partizan (0-3) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 20:15 uur

In de Europa League neemt Rudar het donderdag 12 juli 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Kraj Bistrice in Nikšić.

Via de Rudar - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rudar - Partizan (0-3)

Het Europa League duel tussen Rudar en Partizan is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 0-3 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 44 minuten. M. Jevtović maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Partizan vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Partizan vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Soumah op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Partizan, waarmee Ricardo Gomes zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stuart Attwell, waardoor Partizan een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rudar - Partizan
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
1
6
Schoten op doel
0
4
Aanvallen
84
131
Gevaarlijke aanvallen
48
67
Overtredingen
18
18
Buitenspel
0
1
Corners
2
2
Wissels
3
3
LIVE Rudar - Partizan 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rudar - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Penalty Partizan Penalty M. Jevtović Partizan 0-1
51' Doelpunt Partizan Doelpunt S. Soumah met assist van Z. Sehovic Partizan 0-2
57' Doelpunt Partizan Doelpunt Ricardo Gomes Partizan 0-3
61' Wissel Rudar Wissel M. Vuković voor E. Kuč Rudar
64' Wissel Partizan Wissel N. Kosović voor N. Nikolić Partizan
72' Wissel Partizan Wissel M. Janković voor M. Jevtović Partizan
74' Wissel Rudar Wissel V. Janketić voor R. Đalović Rudar
74' Wissel Rudar Wissel A. Macanović voor M. Golubović Rudar
77' Wissel Partizan Wissel Nemanja Miletić II voor Marc Valiente Partizan
87' Gele kaart Rudar Gele kaart voor P. Pešukić Rudar
90' Gele kaart Rudar Gele kaart voor F. Mitrović Rudar
Opstellingen Rudar - Partizan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rudar - Partizan

Rudar en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rudar en Partizan elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Rudar 0
Winst Partizan 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rudar - Partizan Opstelling Rudar Opstelling Partizan Live Rudar - Partizan Live Rudar - Partizan kijken Rudar - Partizan kijken Live Rudar - Partizan stream Rudar - Partizan Fox Sports Nabeschouwing Rudar - Partizan Uitslag Rudar - Partizan Statistieken Rudar - Partizan Europa League 2018/2019 Rudar - Partizan wedden Rudar - Partizan gokken Rudar - Partizan Unibet