Nabeschouwing Samtredia - Tobol (0-1) || Europa League

Dinsdag 10 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League neemt Samtredia het dinsdag 10 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Tobol. De wedstrijd wordt gespeeld in Mikheil Meskhis sakhelobis Stadioni in Tbilisi.

Via de Samtredia - Tobol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Samtredia - Tobol (0-1)

Het Europa League duel tussen Samtredia en Tobol is onder leiding van scheidsrechter Tim Marshall geëindigd in een 0-1 overwinning voor Tobol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 95e minuut door M. Fedin, waarmee Tobol met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim Marshall, waardoor Tobol de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Samtredia - Tobol
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
5
15
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
126
114
Gevaarlijke aanvallen
52
63
Corners
3
4
Wissels
3
2
LIVE Samtredia - Tobol 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Samtredia - Tobol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Tobol Gele kaart voor N. Kvekveskiri Tobol
72' Wissel Samtredia Wissel L. Kutchukhidze voor G. Pantsulaia Samtredia
76' Wissel Samtredia Wissel G. Akhaladze voor A. Endeladze Samtredia
79' Wissel Tobol Wissel Z. Moldakaraev voor B. Turysbek Tobol
86' Wissel Samtredia Wissel S. Kerdzevadze voor R. Chachua Samtredia
87' Wissel Tobol Wissel S. Zharinbetov voor T. Nuserbayev Tobol
90' Gele kaart Tobol Gele kaart voor F. Kassaï Tobol
95' Doelpunt Tobol Doelpunt M. Fedin met assist van A. Nurgaliev Tobol 0-1
Opstellingen Samtredia - Tobol

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Samtredia - Tobol

Samtredia en Tobol spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Marshall en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Samtredia en Tobol elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Samtredia 0
Winst Tobol 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Samtredia - Tobol Opstelling Samtredia Opstelling Tobol Live Samtredia - Tobol Live Samtredia - Tobol kijken Samtredia - Tobol kijken Live Samtredia - Tobol stream Samtredia - Tobol Fox Sports Nabeschouwing Samtredia - Tobol Uitslag Samtredia - Tobol Statistieken Samtredia - Tobol Europa League 2018/2019 Samtredia - Tobol wedden Samtredia - Tobol gokken Samtredia - Tobol Unibet