Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Besiktas (2-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 29 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sarpsborg 08 het donderdag 29 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Sarpsborg Stadion in Sarpsborg.

Via de Sarpsborg 08 - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Besiktas (2-3)

Het Europa League duel tussen Sarpsborg 08 en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 2-3 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sarpsborg 08 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van R. Muhammed. Sarpsborg 08 vergrootte in de 6e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Heintz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist Beşiktaş de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Lens.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Vágner Love de 2-2 maakte voor Beşiktaş. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Beşiktaş dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Lens de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harald Lechner bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Besiktas.

LIVE Sarpsborg 08 - Besiktas 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarpsborg 08 - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt R. Muhammed met assist van T. Heintz Sarpsborg 08 1-0
6' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt T. Heintz met assist van M. Lund Nielsen Sarpsborg 08 2-0
50' Wissel Sarpsborg 08 Wissel J. Jørgensen voor J. Tamm Sarpsborg 08
55' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Ljajić Beşiktaş
59' Wissel Beşiktaş Wissel Vágner Love voor C. Larin Beşiktaş
62' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt J. Lens met assist van A. Ljajić Beşiktaş 2-1
66' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Vágner Love met assist van J. Lens Beşiktaş 2-2
68' Wissel Sarpsborg 08 Wissel A. Askar voor T. Heintz Sarpsborg 08
78' Wissel Beşiktaş Wissel F. Aksoy voor Adriano Beşiktaş
79' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor F. Aksoy Beşiktaş
80' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor O. Özyakup Beşiktaş
86' Wissel Sarpsborg 08 Wissel J. Larsen voor R. Muhammed Sarpsborg 08
90' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt J. Lens met assist van O. Özyakup Beşiktaş 2-3
92' Wissel Beşiktaş Wissel E. Seçgin voor J. Lens Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Sarpsborg 08 - Besiktas
Opstellingen Sarpsborg 08 - Besiktas
De opstellingen van Sarpsborg 08 en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sarpsborg 08 gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.