Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Genk (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sarpsborg 08 het donderdag 4 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sarpsborg Stadion in Sarpsborg.

Via de Sarpsborg 08 - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Genk (3-1)

Het Europa League duel tussen Sarpsborg 08 en Genk is onder leiding van scheidsrechter Ivan Bebek geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sarpsborg 08. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door P. Mortensen, waarmee Sarpsborg 08 met 1-0 de leiding nam. Genk kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Trossard, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette K. Zachariassen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sarpsborg 08 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Sarpsborg 08 vergroot nadat P. Mortensen de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sarpsborg 08.

LIVE Sarpsborg 08 - Genk 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarpsborg 08 - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt P. Mortensen met assist van J. Tveita Sarpsborg 08 1-0
18' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor P. Mortensen Sarpsborg 08
46' Wissel Genk Wissel J. Uronen voor B. Nastić Genk
46' Wissel Genk Wissel J. Paintsil voor D. NDongala Genk
49' Doelpunt Genk Doelpunt L. Trossard met assist van Pozuelo Genk 1-1
54' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt K. Zachariassen Sarpsborg 08 2-1
63' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt P. Mortensen Sarpsborg 08 3-1
66' Wissel Genk Wissel B. Heynen voor R. Malinovskiy Genk
67' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor J. Tamm Sarpsborg 08
73' Wissel Sarpsborg 08 Wissel T. Heintz voor O. Halvorsen Sarpsborg 08
82' Wissel Sarpsborg 08 Wissel H. Singh voor R. Muhammed Sarpsborg 08
Video hoogtepunten en samenvatting Sarpsborg 08 - Genk
Opstellingen Sarpsborg 08 - Genk
De opstellingen van Sarpsborg 08 en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sarpsborg 08 gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.