Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Rijeka (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sarpsborg 08 het donderdag 9 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rijeka. De wedstrijd wordt gespeeld in Sarpsborg Stadion in Sarpsborg.

Via de Sarpsborg 08 - Rijeka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Rijeka (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Sarpsborg 08 en Rijeka geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door K. Zachariassen, waarmee Sarpsborg 08 met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Rijeka het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk A. Gorgon die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sarpsborg 08 - Rijeka 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarpsborg 08 - Rijeka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor J. Thomassen Sarpsborg 08
60' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor Heber Rijeka
66' Wissel Rijeka Wissel Z. Kvržić voor Heber Rijeka
70' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor J. Tamm Sarpsborg 08
72' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt K. Zachariassen Sarpsborg 08 1-0
74' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor A. Askar Sarpsborg 08
81' Wissel Rijeka Wissel A. Colak voor D. Pavičić Rijeka
83' Doelpunt Rijeka Doelpunt A. Gorgon Rijeka 1-1
83' Wissel Sarpsborg 08 Wissel H. Singh voor M. Lund Nielsen Sarpsborg 08
84' Wissel Sarpsborg 08 Wissel T. Heintz voor A. Askar Sarpsborg 08
86' Wissel Sarpsborg 08 Wissel J. Larsen voor R. Muhammed Sarpsborg 08
89' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor D. Čanađija Rijeka
92' Wissel Rijeka Wissel L. Capan voor B. Acosty Rijeka
Video hoogtepunten en samenvatting Sarpsborg 08 - Rijeka
Opstellingen Sarpsborg 08 - Rijeka
De opstellingen van Sarpsborg 08 en Rijeka zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sarpsborg 08 gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rijeka zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.