Nabeschouwing Sevilla - Krasnodar (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 13 december 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sevilla het donderdag 13 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Krasnodar (3-0)

Het Europa League duel tussen Sevilla en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sevilla kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van W. Ben Yedder. Sevilla vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Ben Yedder op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut moest Krasnodar verder met een man minder nadat C. Ramírez een rode kaart had gekregen.

É. Banega zette Sevilla even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Daniel Stefanski toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Stefanski, waardoor Sevilla een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sevilla - Krasnodar 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder Sevilla 1-0
10' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Sergi Gómez Sevilla 2-0
14' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
40' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Q. Promes Sevilla
40' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramírez Krasnodar
48' Rode kaart Krasnodar Rode kaart voor C. Ramírez Krasnodar
49' Penalty Sevilla Penalty É. Banega Sevilla 3-0
51' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotskiy voor M. Pereyra Krasnodar
61' Wissel Krasnodar Wissel C. Cueva voor V. Claesson Krasnodar
65' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
70' Wissel Sevilla Wissel I. Amadou voor É. Banega Sevilla
72' Wissel Sevilla Wissel Jesús Navas voor W. Ben Yedder Sevilla
77' Wissel Krasnodar Wissel R. Shishkin voor Wamberto Krasnodar
77' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor André Silva Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Krasnodar
Opstellingen Sevilla - Krasnodar
De opstellingen van Sevilla en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Krasnodar

Sevilla en Krasnodar spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Stefanski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Krasnodar in de Europa League vond plaats op 4 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sevilla. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sevilla 0
Winst Krasnodar 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 2e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 1e plaats.