Nabeschouwing Sevilla - Lazio (2-0) || Europa League 2018/2019

Woensdag 20 februari 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sevilla het woensdag 20 februari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Lazio (2-0)

Het Europa League duel tussen Sevilla en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door W. Ben Yedder, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. In de 60e minuut kreeg F. Vázquez van Sevilla voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sevilla de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 71e minuut moest Lazio verder met een man minder nadat A. Marušić een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Pablo Sarabia de voorsprong door in de 78e minuut de 2-0 te scoren voor Sevilla.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Sevilla - Lazio 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor Sergio Escudero Sevilla
18' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vázquez Sevilla
20' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Pablo Sarabia Sevilla 1-0
21' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
31' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Caicedo Lazio
48' Wissel Lazio Wissel J. Correa voor Patric Lazio
56' Wissel Lazio Wissel Rômulo voor S. Milinković-Savić Lazio
60' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor F. Vázquez Sevilla
63' Wissel Sevilla Wissel I. Amadou voor André Silva Sevilla
71' Rode kaart Lazio Rode kaart voor A. Marušić Lazio
76' Wissel Lazio Wissel R. Durmisi voor M. Badelj Lazio
78' Doelpunt Sevilla Doelpunt Pablo Sarabia met assist van Jesús Navas Sevilla 2-0
81' Wissel Sevilla Wissel M. Rog voor Roque Mesa Sevilla
84' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Lazio
Opstellingen Sevilla - Lazio
De opstellingen van Sevilla en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Lazio

Sevilla en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Lazio in de Europa League vond plaats op 14 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lazio slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.