Nabeschouwing Sevilla - Slavia Praag (2-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 7 maart 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sevilla het donderdag 7 maart 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Slavia Praag (2-2)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Sevilla en Slavia Praag geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sevilla kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van W. Ben Yedder. Slavia Praha kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Stoch, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette Munir zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sevilla de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Král de 2-2 maakte voor Slavia Praha.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sevilla - Slavia Praag 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van É. Banega Sevilla 1-0
6' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor V. Coufal Slavia Praha
12' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
25' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt M. Stoch met assist van I. Traore Slavia Praha 1-1
28' Doelpunt Sevilla Doelpunt Munir met assist van É. Banega Sevilla 2-1
39' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt A. Král met assist van S. Deli Slavia Praha 2-2
44' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor L. Masopust Slavia Praha
45' Wissel Sevilla Wissel Juan Soriano voor T. Vaclík Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel Roque Mesa voor M. Wöber Sevilla
60' Wissel Slavia Praha Wissel P. Olayinka voor L. Masopust Slavia Praha
63' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor T. Souček Slavia Praha
72' Wissel Slavia Praha Wissel M. Škoda voor J. Zmrhal Slavia Praha
76' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor É. Banega Sevilla
79' Wissel Slavia Praha Wissel M. Ngadeu-Ngadjui voor A. Král Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Slavia Praag
Opstellingen Sevilla - Slavia Praag
De opstellingen van Sevilla en Slavia Praag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Slavia Praag zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Voorbeschouwing Sevilla - Slavia Praag

Sevilla en Slavia Praag spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Slavia Praag elkaar treffen in de Europa League.