Nabeschouwing Sevilla - Újpest (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 21:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sevilla het donderdag 26 juli 2018 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Újpest. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Újpest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Újpest (4-0)

Het Europa League duel tussen Sevilla en Újpest is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Jesús Navas, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. In de 31e minuut moest M. Bojović van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Andris Treimanis een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Újpest verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Sevilla vervolgens op 2-0. Het was W. Ben Yedder die vanaf 11 meter wist te scoren in de 31e minuut.

In de 43e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee Pablo Sarabia zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Sevilla geen gas terug, waardoor in de 92e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van F. Vázquez.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sevilla.

LIVE Sevilla - Újpest 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Újpest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sevilla Doelpunt Jesús Navas Sevilla 1-0
31' Rode kaart Újpest Rode kaart voor M. Bojović Újpest
31' Penalty Sevilla Penalty W. Ben Yedder Sevilla 2-0
33' Wissel Újpest Wissel B. Balázs voor D. Nagy Újpest
43' Doelpunt Sevilla Doelpunt Pablo Sarabia met assist van Jesús Navas Sevilla 3-0
58' Wissel Sevilla Wissel S. Corchia voor Jesús Navas Sevilla
62' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Pareja Sevilla
64' Wissel Újpest Wissel R. Horj voor D. Zsótér Újpest
70' Wissel Sevilla Wissel F. J. Crespo Garcia voor Pablo Sarabia Sevilla
77' Wissel Sevilla Wissel Borja Lasso voor Guilherme Arana Sevilla
92' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vázquez met assist van W. Ben Yedder Sevilla 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Újpest
Opstellingen Sevilla - Újpest
De opstellingen van Sevilla en Újpest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Újpest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Újpest

Sevilla en Újpest spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Újpest elkaar treffen in de Europa League.