Nabeschouwing Sheriff - Valur (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sheriff het donderdag 9 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valur. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolshaya Sportivnaya Arena in Tiraspol.

Via de Sheriff - Valur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Valur (1-0)

Het Europa League duel tussen Sheriff en Valur is onder leiding van scheidsrechter Arnold Hunter geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheriff. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door Z. Badibanga, waarmee Sheriff met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arnold Hunter, waardoor Sheriff de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Sheriff - Valur 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Valur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Valur Gele kaart voor O. Finsen Valur
46' Wissel Sheriff Wissel Joálisson voor A. Palić Sheriff
59' Wissel Sheriff Wissel R. Kapič voor G. Rodrigues Sheriff
68' Wissel Valur Wissel E. Ingvarsson voor S. Björnsson Valur
69' Gele kaart Valur Gele kaart voor I. Jónsson Valur
78' Wissel Valur Wissel S. Lárusson voor I. Jónsson Valur
81' Wissel Sheriff Wissel W. Balima voor Al-Hadji Kamara Sheriff
85' Doelpunt Sheriff Doelpunt Z. Badibanga Sheriff 1-0
90' Gele kaart Valur Gele kaart voor K. Sigurdsson Valur
93' Wissel Valur Wissel K. Halldórsson voor D. Acoff Valur
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Valur
Opstellingen Sheriff - Valur
De opstellingen van Sheriff en Valur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Valur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sheriff - Valur

Sheriff en Valur spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arnold Hunter en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sheriff en Valur elkaar treffen in de Europa League.