Nabeschouwing Sigma Olomouc - Kairat (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sigma Olomouc het donderdag 9 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kairat. De wedstrijd wordt gespeeld in Andrův stadion in Olomouc.

Via de Sigma Olomouc - Kairat live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sigma Olomouc - Kairat (2-0)

Het Europa League duel tussen Sigma Olomouc en Kairat is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sigma Olomouc. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Sladký, waarmee Sigma Olomouc met 1-0 de leiding nam. In de 38e minuut moest G. Suyumbayev van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Massimiliano Irrati een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kairat verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sigma Olomouc via een goal van V. Pilař in de 50e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 68e minuut moest Sigma Olomouc verder met een man minder, nadat M. Vepřek een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sigma Olomouc.

LIVE Sigma Olomouc - Kairat 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sigma Olomouc - Kairat teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Sigma Olomouc Doelpunt M. Sladký met assist van D. Houska Sigma Olomouc 1-0
38' Rode kaart Kairat Rode kaart voor G. Suyumbayev Kairat
41' Gele kaart Kairat Gele kaart voor A. Eseola Kairat
50' Doelpunt Sigma Olomouc Doelpunt V. Pilař met assist van Š. Falta Sigma Olomouc 2-0
53' Wissel Kairat Wissel I. Kuat voor A. Arshavin Kairat
57' Wissel Kairat Wissel M. Eppel voor A. Eseola Kairat
59' Gele kaart Sigma Olomouc Gele kaart voor M. Vepřek Sigma Olomouc
64' Wissel Sigma Olomouc Wissel M. Hála voor V. Pilař Sigma Olomouc
68' Tweede gele kaart Sigma Olomouc Tweede gele kaart voor M. Vepřek Sigma Olomouc
75' Wissel Sigma Olomouc Wissel T. Zahradníček voor M. Nešpor Sigma Olomouc
79' Wissel Kairat Wissel I. Iličević voor B. Islamkhan Kairat
85' Wissel Sigma Olomouc Wissel J. Yunis voor J. Plšek Sigma Olomouc
88' Gele kaart Sigma Olomouc Gele kaart voor L. Kalvach Sigma Olomouc
Video hoogtepunten en samenvatting Sigma Olomouc - Kairat
Opstellingen Sigma Olomouc - Kairat
De opstellingen van Sigma Olomouc en Kairat zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sigma Olomouc gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kairat zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.