Nabeschouwing Sigma Olomouc - Sevilla (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 23 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sigma Olomouc het donderdag 23 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Andrův stadion in Olomouc.

Via de Sigma Olomouc - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sigma Olomouc - Sevilla (0-1)

Het Europa League duel tussen Sigma Olomouc en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door Pablo Sarabia, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bobby Madden, waardoor Sevilla de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Sigma Olomouc - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sigma Olomouc - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

66' Wissel Sevilla Wissel André Silva voor Nolito Sevilla
66' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Guilherme Arana Sevilla
70' Wissel Sevilla Wissel Jesús Navas voor Aleix Vidal Sevilla
71' Wissel Sevilla Wissel Sergi Gómez voor I. Amadou Sevilla
74' Gele kaart Sigma Olomouc Gele kaart voor M. Sladký Sigma Olomouc
78' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
79' Wissel Sigma Olomouc Wissel J. Texl voor M. Nešpor Sigma Olomouc
84' Doelpunt Sevilla Doelpunt Pablo Sarabia met assist van André Silva Sevilla 0-1
85' Wissel Sigma Olomouc Wissel P. Dvořák voor J. Plšek Sigma Olomouc
87' Wissel Sigma Olomouc Wissel M. Hála voor T. Zahradníček Sigma Olomouc
92' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
92' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor L. Muriel Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sigma Olomouc - Sevilla
Opstellingen Sigma Olomouc - Sevilla
De opstellingen van Sigma Olomouc en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sigma Olomouc gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.