Nabeschouwing Slavia Praag - Genk (0-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 14 februari 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Slavia Praag het donderdag 14 februari 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de Slavia Praag - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Genk (0-0)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Slavia Praag en Genk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Slavia Praag en Genk gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Slavia Praag, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andris Treimanis niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Slavia Praag - Genk 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Genk Gele kaart voor B. Heynen Genk
41' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor M. Ngadeu-Ngadjui Slavia Praha
44' Gele kaart Genk Gele kaart voor R. Malinovskiy Genk
48' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor O. Kúdela Slavia Praha
57' Wissel Genk Wissel Pozuelo voor I. Fiolić Genk
60' Wissel Slavia Praha Wissel P. Olayinka voor J. Zmrhal Slavia Praha
69' Wissel Genk Wissel J. Paintsil voor D. NDongala Genk
70' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Bořil Slavia Praha
76' Wissel Slavia Praha Wissel M. van Buren voor M. Škoda Slavia Praha
77' Wissel Slavia Praha Wissel A. Král voor J. Hušbauer Slavia Praha
87' Wissel Genk Wissel J. Piotrowski voor L. Trossard Genk
89' Gele kaart Genk Gele kaart voor M. Samatta Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Genk
Opstellingen Slavia Praag - Genk
De opstellingen van Slavia Praag en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.