Nabeschouwing Slavia Praag - Sevilla (4-3) (na verlenging) || Europa League 2018/2019

Donderdag 14 maart 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Slavia Praag het donderdag 14 maart 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Praha.

Via de Slavia Praag - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Sevilla (4-3) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Slavia Praag en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Kulbakov geëindigd in een 4-3 overwinning voor Slavia Praag. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Slavia Praag dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Ngadeu-Ngadjui, waarmee Slavia Praha met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van W. Ben Yedder in de 44e minuut zorgde er even later voor dat Sevilla weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 47e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het T. Souček van Slavia Praha die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Munir de 2-2 maakte voor Sevilla. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Sevilla leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 98 minuten op voorsprong na een goal van F. Vázquez: 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 102e minuut was het M. van Buren die Slavia Praha weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Slavia Praha aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd I. Traore die in de 119e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Aleksey Kulbakov af en was het Slavia Praag die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-3 overwinning.

LIVE Slavia Praag - Sevilla 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt M. Ngadeu-Ngadjui met assist van M. Škoda Slavia Praha 1-0
43' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor O. Kolář Slavia Praha
44' Penalty Sevilla Penalty W. Ben Yedder Sevilla 1-1
47' Penalty Slavia Praha Penalty T. Souček Slavia Praha 2-1
54' Doelpunt Sevilla Doelpunt Munir met assist van Roque Mesa Sevilla 2-2
67' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor A. Král Slavia Praha
74' Wissel Sevilla Wissel M. Gonalons voor Roque Mesa Sevilla
77' Wissel Slavia Praha Wissel P. Olayinka voor M. Škoda Slavia Praha
80' Wissel Sevilla Wissel André Silva voor Pablo Sarabia Sevilla
88' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Olayinka Slavia Praha
90' Wissel Sevilla Wissel F. Vázquez voor Munir Sevilla
92' Wissel Slavia Praha Wissel J. Zmrhal voor L. Masopust Slavia Praha
93' Wissel Slavia Praha Wissel M. van Buren voor M. Stoch Slavia Praha
98' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vázquez met assist van Q. Promes Sevilla 2-3
99' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vázquez Sevilla
102' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt M. van Buren met assist van T. Souček Slavia Praha 3-3
104' Wissel Sevilla Wissel M. Rog voor W. Ben Yedder Sevilla
106' Wissel Slavia Praha Wissel M. Frydrych voor A. Král Slavia Praha
110' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor T. Souček Slavia Praha
119' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt I. Traore met assist van P. Olayinka Slavia Praha 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Sevilla
Opstellingen Slavia Praag - Sevilla
De opstellingen van Slavia Praag en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Voorbeschouwing Slavia Praag - Sevilla

Slavia Praag en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Kulbakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Slavia Praag en Sevilla in de Europa League vond plaats op 7 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.