Nabeschouwing Slavia Sofia - Hajduk Split (2-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Slavia Sofia het donderdag 2 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vasil Levski in Karlovo.

Via de Slavia Sofia - Hajduk Split live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Sofia - Hajduk Split (2-3)

Het Europa League duel tussen Slavia Sofia en Hajduk Split is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 2-3 overwinning voor Hajduk Split. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Juranović, waarmee Hajduk Split met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van G. Ivanov in de 45e minuut zorgde er even later voor dat Slavia Sofia weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 55e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het M. Caktaš van Hajduk Split die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Yomov de 2-2 maakte voor Slavia Sofia. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Hajduk Split dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Caktaš de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Doveri bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Hajduk Split.

LIVE Slavia Sofia - Hajduk Split 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Sofia - Hajduk Split teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Hajduk Split Wissel J. Juranović voor D. Beširović Hajduk Split
19' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor A. Fomitschow Hajduk Split
23' Gele kaart Slavia Sofia Gele kaart voor E. Martinov Slavia Sofia
25' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt J. Juranović met assist van T. Bašić Hajduk Split 0-1
30' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor B. Mikulić Hajduk Split
32' Gele kaart Slavia Sofia Gele kaart voor G. Yomov Slavia Sofia
33' Gele kaart Slavia Sofia Gele kaart voor T. Chunchukov Slavia Sofia
45' Penalty Slavia Sofia Penalty G. Ivanov Slavia Sofia 1-1
51' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor H. Barry Hajduk Split
55' Penalty Hajduk Split Penalty M. Caktaš Hajduk Split 1-2
58' Wissel Slavia Sofia Wissel S. Shokolarov voor M. Tsvetanov Slavia Sofia
65' Wissel Hajduk Split Wissel M. Šego voor Á. Gyurcsó Hajduk Split
70' Doelpunt Slavia Sofia Doelpunt G. Yomov Slavia Sofia 2-2
71' Wissel Slavia Sofia Wissel M. Angelov voor T. Chunchukov Slavia Sofia
77' Wissel Hajduk Split Wissel S. Vucur voor H. Barry Hajduk Split
84' Gele kaart Slavia Sofia Gele kaart voor M. Gamakov Slavia Sofia
87' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt M. Caktaš met assist van T. Bašić Hajduk Split 2-3
90' Wissel Slavia Sofia Wissel F. Krastev voor G. Ivanov Slavia Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Sofia - Hajduk Split
Opstellingen Slavia Sofia - Hajduk Split
De opstellingen van Slavia Sofia en Hajduk Split zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Sofia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hajduk Split zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.