Nabeschouwing Spartak Trnava - Fenerbahçe (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 13 december 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Spartak Trnava het donderdag 13 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in City Arena Trnava in Trnava.

Via de Spartak Trnava - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Trnava - Fenerbahçe (1-0)

Het Europa League duel tussen Spartak Trnava en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spartak Trnava. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door K. Yilmaz, waarmee Spartak Trnava met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Spartak Trnava.

LIVE Spartak Trnava - Fenerbahçe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Trnava - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor L. Greššák Spartak Trnava
41' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt K. Yilmaz met assist van E. Grendel Spartak Trnava 1-0
64' Wissel Spartak Trnava Wissel J. Kulhánek voor M. Tóth Spartak Trnava
73' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Caki voor M. Çapkan Fenerbahçe
75' Wissel Spartak Trnava Wissel A. Ghorbani voor M. Bakoš Spartak Trnava
79' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor E. Grendel Spartak Trnava
81' Wissel Spartak Trnava Wissel F. Miesenböck voor E. Grendel Spartak Trnava
82' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Ş. Özbayraklı Fenerbahçe
82' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Yilmaz voor Y. Güveli Fenerbahçe
88' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor İ. Köybaşı Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Trnava - Fenerbahçe
Opstellingen Spartak Trnava - Fenerbahçe
De opstellingen van Spartak Trnava en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Trnava gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Spartak Trnava - Fenerbahçe

Spartak Trnava en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Trnava en Fenerbahçe in de Europa League vond plaats op 4 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Spartak Trnava te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Spartak Trnava. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Spartak Trnava 0
Winst Fenerbahçe 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Trnava op een 3e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.