Nabeschouwing Spartaks Jūrmala - Sūduva (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Spartaks Jūrmala het donderdag 9 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sūduva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Skonto (Rīga (Riga)) in Riga.

Via de Spartaks Jūrmala - Sūduva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartaks Jūrmala - Sūduva (0-1)

Het Europa League duel tussen Spartaks Jūrmala en Sūduva is onder leiding van scheidsrechter Þorvaldur Arnason geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sūduva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Guilherme, waarmee Sūduva met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Spartaks Jūrmala dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sūduva uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Spartaks Jūrmala - Sūduva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartaks Jūrmala - Sūduva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor J. Čađenović Sūduva
52' Doelpunt Sūduva Doelpunt Guilherme met assist van R. Cicilia Sūduva 0-1
73' Wissel Sūduva Wissel J. Kasparavičius voor R. Vėževičius Sūduva
76' Wissel Spartaks Jūrmala Wissel D. Aguirre voor K. Svarups Spartaks Jūrmala
82' Wissel Spartaks Jūrmala Wissel R. Korzāns voor E. Kobzar Spartaks Jūrmala
84' Gele kaart Spartaks Jūrmala Gele kaart voor D. Aguirre Spartaks Jūrmala
88' Wissel Sūduva Wissel D. Offenbacher voor O. Verbickas Sūduva
91' Wissel Sūduva Wissel P. Leimonas voor Guilherme Sūduva
94' Gele kaart Spartaks Jūrmala Gele kaart voor A. Smith Spartaks Jūrmala
Video hoogtepunten en samenvatting Spartaks Jūrmala - Sūduva
Opstellingen Spartaks Jūrmala - Sūduva
De opstellingen van Spartaks Jūrmala en Sūduva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartaks Jūrmala gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sūduva zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Spartaks Jūrmala - Sūduva

Spartaks Jūrmala en Sūduva spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Þorvaldur Arnason en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartaks Jūrmala en Sūduva elkaar treffen in de Europa League.