Nabeschouwing St. Gallen - Sarpsborg 08 (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 20:15 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt St. Gallen het donderdag 26 juli 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Sarpsborg 08. De wedstrijd wordt gespeeld in Kybunpark in St. Gallen.

Via de St. Gallen - Sarpsborg 08 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Gallen - Sarpsborg 08 (2-1)

Het Europa League duel tussen St. Gallen en Sarpsborg 08 is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 2-1 overwinning voor St. Gallen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Vilotić in de 5e minuut, waardoor St. Gallen met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 6 minuten was het T. Heintz die Sarpsborg 08 op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam St. Gallen in de 40e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van S. Hefti.

In de 67e minuut was het St. Gallen dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van R. Buess, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor St. Gallen een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE St. Gallen - Sarpsborg 08 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Gallen - Sarpsborg 08 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Rode kaart St. Gallen Rode kaart voor M. Vilotić St. Gallen
6' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt T. Heintz Sarpsborg 08 0-1
23' Wissel Sarpsborg 08 Wissel K. Larsen voor T. Heintz Sarpsborg 08
32' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor K. Zachariassen Sarpsborg 08
40' Doelpunt St. Gallen Doelpunt S. Hefti St. Gallen 1-1
46' Wissel St. Gallen Wissel Y. Tafer voor D. Kutesa St. Gallen
66' Wissel Sarpsborg 08 Wissel M. Agger voor R. Muhammed Sarpsborg 08
67' Doelpunt St. Gallen Doelpunt R. Buess St. Gallen 2-1
72' Wissel Sarpsborg 08 Wissel H. Singh voor K. Larsen Sarpsborg 08
75' Wissel St. Gallen Wissel N. Ben Khalifa voor M. Aratore St. Gallen
84' Wissel St. Gallen Wissel L. Mosevich voor N. Lüchinger St. Gallen
93' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor P. Mortensen Sarpsborg 08
Video hoogtepunten en samenvatting St. Gallen - Sarpsborg 08
Opstellingen St. Gallen - Sarpsborg 08
De opstellingen van St. Gallen en Sarpsborg 08 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Gallen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sarpsborg 08 zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.