Nabeschouwing Stjarnan - Kopenhagen (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Stjarnan het donderdag 26 juli 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Samsung völlurinn in Garðabær.

Via de Stjarnan - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stjarnan - Kopenhagen (0-2)

Het Europa League duel tussen Stjarnan en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Robert Schörgenhofer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door Kenan, waarmee FC Copenhagen met 0-1 de leiding nam. FC Copenhagen vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Fischer op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Kopenhagen.

LIVE Stjarnan - Kopenhagen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stjarnan - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor D. NDoye FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel V. Fischer voor R. Falk FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel R. Skov voor Zeca FC Copenhagen
53' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Kenan met assist van V. Fischer FC Copenhagen 0-1
58' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt V. Fischer FC Copenhagen 0-2
62' Wissel Stjarnan Wissel G. Hafsteinsson voor Þ. Valdimarsson Stjarnan
64' Wissel FC Copenhagen Wissel C. Holse voor D. NDoye FC Copenhagen
67' Wissel Stjarnan Wissel A. Hauksson voor E. Hédinsson Stjarnan
86' Wissel Stjarnan Wissel S. Fodilsson voor T. Ragnarsson Stjarnan
Video hoogtepunten en samenvatting Stjarnan - Kopenhagen
Opstellingen Stjarnan - Kopenhagen
De opstellingen van Stjarnan en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stjarnan gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Stjarnan - Kopenhagen

Stjarnan en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schörgenhofer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Stjarnan en Kopenhagen elkaar treffen in de Europa League.