Nabeschouwing Stumbras - Apollon (1-0) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League neemt Stumbras het donderdag 12 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Apollon. De wedstrijd wordt gespeeld in Alytaus m. centrinis stadionas in Alytus.

Via de Stumbras - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stumbras - Apollon (1-0)

Het Europa League duel tussen Stumbras en Apollon is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Vadatchkoria geëindigd in een 1-0 overwinning voor Stumbras. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door L. Matcharashvili, waarmee Stumbras met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giorgi Vadatchkoria, waardoor Stumbras de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Stumbras - Apollon
Goals
1
0
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
7
11
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
100
125
Gevaarlijke aanvallen
50
89
Corners
0
4
Wissels
3
3
LIVE Stumbras - Apollon 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stumbras - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Gele kaart Apollon Gele kaart voor A. Schembri Apollon
54' Gele kaart Stumbras Gele kaart voor D. Galkevičius Stumbras
67' Wissel Stumbras Wissel Liu Yuhao voor N. Bouchareb Stumbras
68' Wissel Apollon Wissel I. Pittas voor A. Schembri Apollon
76' Wissel Apollon Wissel A. Karo voor K. Bru Apollon
81' Gele kaart Apollon Gele kaart voor Esteban Sachetti Apollon
82' Wissel Stumbras Wissel L. Matcharashvili voor D. Galkevičius Stumbras
86' Wissel Stumbras Wissel Amran Al Jassasi voor Marcos Stumbras
88' Wissel Apollon Wissel L. Polizzi voor F. Papoulis Apollon
91' Doelpunt Stumbras Doelpunt L. Matcharashvili Stumbras 1-0
93' Gele kaart Apollon Gele kaart voor L. Polizzi Apollon
Opstellingen Stumbras - Apollon

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stumbras - Apollon

Stumbras en Apollon spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giorgi Vadatchkoria en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Stumbras en Apollon elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Stumbras 0
Winst Apollon 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Stumbras - Apollon Opstelling Stumbras Opstelling Apollon Live Stumbras - Apollon Live Stumbras - Apollon kijken Stumbras - Apollon kijken Live Stumbras - Apollon stream Stumbras - Apollon Fox Sports Nabeschouwing Stumbras - Apollon Uitslag Stumbras - Apollon Statistieken Stumbras - Apollon Europa League 2018/2019 Stumbras - Apollon wedden Stumbras - Apollon gokken Stumbras - Apollon Unibet