Nabeschouwing Tobol - Pyunik (2-1) || Europa League

Donderdag 26 juli 2018 - 17:00 uur

In de Europa League neemt Tobol het donderdag 26 juli 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion (Kostanai / Kustanay (Kostanay)) in .

Via de Tobol - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tobol - Pyunik (2-1)

Het Europa League duel tussen Tobol en Pyunik is onder leiding van scheidsrechter Juri Frischer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tobol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door M. Fedin, waarmee Tobol met 1-0 de leiding nam. Tobol vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Nurgaliev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Pyunik de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Koryan. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Pyunik kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juri Frischer, waardoor Tobol een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tobol - Pyunik
Goals
2
1
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
3
2
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
44
47
Gevaarlijke aanvallen
20
17
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Tobol - Pyunik 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tobol - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor V. Hayrapetyan Pyunik
49' Doelpunt Tobol Doelpunt M. Fedin Tobol 1-0
62' Wissel Pyunik Wissel R. Hovsepyan voor A. Arakelyan Pyunik
68' Wissel Tobol Wissel T. Nuserbayev voor M. Bystrov Tobol
69' Wissel Pyunik Wissel R. Koryan voor M. Konaté Pyunik
72' Wissel Tobol Wissel B. Turysbek voor J. Lescano Tobol
80' Doelpunt Tobol Doelpunt A. Nurgaliev Tobol 2-0
81' Wissel Pyunik Wissel A. Bogatyrev voor D. Voynov Pyunik
90' Doelpunt Pyunik Doelpunt R. Koryan met assist van R. Hovsepyan Pyunik 2-1
90' Wissel Tobol Wissel S. Zharinbetov voor A. Nurgaliev Tobol
Opstellingen Tobol - Pyunik
De opstellingen van Tobol en Pyunik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tobol gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Pyunik zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Vladimir Nikitenko
Wissels Tobol
# Speler Pos.
1 K
21 Sultan Abilgazy V
11 Aslan Darabaev M
14 Samat Zharynbetov M
15 Bayurzhan Turysbek A
79 Tanat Nuserbayev A
Formatie 4-4-2
Coach Andrey Talalaev
Voorbeschouwing Tobol - Pyunik

Tobol en Pyunik spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juri Frischer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tobol en Pyunik elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Tobol 0
Winst Pyunik 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tobol - Pyunik Opstelling Tobol Opstelling Pyunik Live Tobol - Pyunik Live Tobol - Pyunik kijken Tobol - Pyunik kijken Live Tobol - Pyunik stream Tobol - Pyunik Fox Sports Nabeschouwing Tobol - Pyunik Uitslag Tobol - Pyunik Statistieken Tobol - Pyunik Europa League 2018/2019 Tobol - Pyunik wedden Tobol - Pyunik gokken Tobol - Pyunik Unibet