Nabeschouwing Trakai - Irtysh (0-0) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League neemt Trakai het donderdag 12 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Irtysh. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Trakai - Irtysh live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trakai - Irtysh (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Trakai en Irtysh geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Irtysh kreeg in de 86e minuut een strafschop toegekend, die door S. Kislyak werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Trakai en Irtysh gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Irtysh kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Trakai - Irtysh
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
119
140
Gevaarlijke aanvallen
72
61
Corners
5
2
Wissels
3
2
LIVE Trakai - Irtysh 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trakai - Irtysh teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Wissel Trakai Wissel M. Vorobjovas voor V. Jeriomenko Trakai
60' Wissel Trakai Wissel J. Januševskij voor R. Masenzovas Trakai
70' Gele kaart Irtysh Gele kaart voor A. Avrămia Irtysh
75' Wissel Trakai Wissel E. Mukanya voor J. Marazas Trakai
75' Gele kaart Irtysh Gele kaart voor I. Kalinin Irtysh
79' Wissel Irtysh Wissel K. Shestakov voor D. Popadiuc Irtysh
86' Penalty gemist Irtysh Penalty gemist S. Kislyak Irtysh
93' Wissel Irtysh Wissel V. Vomenko voor I. Kalinin Irtysh
Opstellingen Trakai - Irtysh

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Trakai - Irtysh

Trakai en Irtysh spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Trakai en Irtysh elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Trakai 0
Winst Irtysh 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Trakai - Irtysh Opstelling Trakai Opstelling Irtysh Live Trakai - Irtysh Live Trakai - Irtysh kijken Trakai - Irtysh kijken Live Trakai - Irtysh stream Trakai - Irtysh Fox Sports Nabeschouwing Trakai - Irtysh Uitslag Trakai - Irtysh Statistieken Trakai - Irtysh Europa League 2018/2019 Trakai - Irtysh wedden Trakai - Irtysh gokken Trakai - Irtysh Unibet