Nabeschouwing Trakai - Partizan (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Trakai het donderdag 2 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Trakai - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trakai - Partizan (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Trakai en Partizan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door E. Osipov, waarmee Trakai met 1-0 de leiding nam. Partizan kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Nemanja Miletić I, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 53e minuut kreeg S. Soumah van Partizan voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Partizan de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Trakai - Partizan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trakai - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Trakai Doelpunt E. Osipov met assist van J. Januševskij Trakai 1-0
23' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Marc Valiente Partizan
38' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Soumah Partizan
48' Doelpunt Partizan Doelpunt Nemanja Miletić I Partizan 1-1
53' Tweede gele kaart Partizan Tweede gele kaart voor S. Soumah Partizan
58' Wissel Trakai Wissel E. Mukanya voor L. Traore Trakai
74' Wissel Partizan Wissel A. Djerlek voor D. Pantić Partizan
81' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Ricardo Gomes Partizan
81' Wissel Partizan Wissel O. Ožegović voor Ricardo Gomes Partizan
86' Wissel Trakai Wissel E. Ališauskas voor J. Marazas Trakai
88' Wissel Partizan Wissel Đ. Ivanović voor M. Janković Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting Trakai - Partizan
Opstellingen Trakai - Partizan
De opstellingen van Trakai en Partizan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trakai gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Partizan zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Trakai - Partizan

Trakai en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stephan Klossner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trakai en Partizan in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Partizan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Partizan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Trakai te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Trakai. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.