Nabeschouwing Trans - Zeljeznicar (0-2) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League neemt Trans het donderdag 12 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zeljeznicar. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Trans - Zeljeznicar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trans - Zeljeznicar (0-2)

Het Europa League duel tussen Trans en Zeljeznicar is onder leiding van scheidsrechter Daniyar Sakhi geëindigd in een 0-2 overwinning voor Zeljeznicar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Kotenko zette Zeljeznicar op een 0-1 voorsprong in de 15e minuut van de wedstrijd. Zeljeznicar vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Zeljeznicar.

Wedstrijdstatistieken Trans - Zeljeznicar
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
99
136
Gevaarlijke aanvallen
45
78
Corners
1
10
Wissels
3
3
LIVE Trans - Zeljeznicar 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trans - Zeljeznicar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Eigen doelpunt Zeljeznicar Eigen doelpunt A. Kotenko Zeljeznicar 0-1
31' Wissel Trans Wissel E. Golovljov voor V. Plotnikov Trans
59' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor A. Pavić Zeljeznicar
71' Wissel Zeljeznicar Wissel M. Veselinovic voor D. Zajmović Zeljeznicar
74' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt Zeljeznicar 0-2
75' Wissel Zeljeznicar Wissel H. Hajdarevic voor F. Arežina Zeljeznicar
78' Wissel Trans Wissel A. Basha voor I. Ovsjannikov Trans
84' Wissel Zeljeznicar Wissel S. Dacic voor I. Ćurjurić Zeljeznicar
84' Wissel Trans Wissel Matheus voor I. Elysée Trans
Opstellingen Trans - Zeljeznicar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Trans - Zeljeznicar

Trans en Zeljeznicar spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniyar Sakhi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Trans en Zeljeznicar elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Trans 0
Winst Zeljeznicar 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Trans - Zeljeznicar Opstelling Trans Opstelling Zeljeznicar Live Trans - Zeljeznicar Live Trans - Zeljeznicar kijken Trans - Zeljeznicar kijken Live Trans - Zeljeznicar stream Trans - Zeljeznicar Fox Sports Nabeschouwing Trans - Zeljeznicar Uitslag Trans - Zeljeznicar Statistieken Trans - Zeljeznicar Europa League 2018/2019 Trans - Zeljeznicar wedden Trans - Zeljeznicar gokken Trans - Zeljeznicar Unibet