Nabeschouwing Vaduz - Žalgiris (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 19:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Vaduz het donderdag 2 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Vaduz - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vaduz - Žalgiris (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Vaduz en Žalgiris geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door J. Dossou, waarmee Vaduz met 1-0 de leiding nam. Žalgiris kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Šimkovič, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Vaduz - Žalgiris
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
126
102
Gevaarlijke aanvallen
80
44
Corners
4
1
Wissels
3
3
LIVE Vaduz - Žalgiris 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vaduz - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Vaduz Doelpunt J. Dossou met assist van P. Muntwiler Vaduz 1-0
49' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor S. Wieser Vaduz
53' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor R. Baravykas Žalgiris
59' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor D. Slijngard Žalgiris
65' Wissel Žalgiris Wissel D. Šimkus voor J. Manzorro Žalgiris
66' Doelpunt Žalgiris Doelpunt T. Šimkovič met assist van L. Antal Žalgiris 1-1
72' Wissel Vaduz Wissel M. Brunner voor J. Dossou Vaduz
74' Wissel Vaduz Wissel B. Babic voor C. Drazan Vaduz
85' Wissel Vaduz Wissel N. Blasucci voor M. Mathys Vaduz
92' Wissel Žalgiris Wissel T. Malec voor L. Ogana Žalgiris
93' Wissel Žalgiris Wissel S. Nyuiadzi voor L. Antal Žalgiris
Video hoogtepunten en samenvatting Vaduz - Žalgiris
Opstellingen Vaduz - Žalgiris
De opstellingen van Vaduz en Žalgiris zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vaduz gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Žalgiris zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Wissels Vaduz
# Speler Pos.
22 Benjamin Büchel K
19 Nils Von Niederhäusern V
24 Maurice Brunner M
16 Aron Sele M
25 Noah Frick M
32 Noah Blasucci M
9 Boris Babic A
Voorbeschouwing Vaduz - Žalgiris

Vaduz en Žalgiris spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Papapetrou en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vaduz en Žalgiris in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Žalgiris. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Žalgiris favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vaduz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vaduz. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vaduz 0
Winst Žalgiris 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vaduz - Žalgiris Opstelling Vaduz Opstelling Žalgiris Live Vaduz - Žalgiris Live Vaduz - Žalgiris kijken Vaduz - Žalgiris kijken Live Vaduz - Žalgiris stream Vaduz - Žalgiris Fox Sports Nabeschouwing Vaduz - Žalgiris Uitslag Vaduz - Žalgiris Statistieken Vaduz - Žalgiris Europa League 2018/2019 Vaduz - Žalgiris wedden Vaduz - Žalgiris gokken Vaduz - Žalgiris Unibet