Nabeschouwing Valencia - Krasnodar (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 7 maart 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Valencia het donderdag 7 maart 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Krasnodar (2-1)

Het Europa League duel tussen Valencia en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 2-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Rodrigo, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Valencia vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rodrigo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Krasnodar de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Claesson. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Krasnodar kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Orel Grinfeeld, waardoor Valencia een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Valencia - Krasnodar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo Valencia 1-0
20' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
24' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van Toni Lato Valencia 2-0
45' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor V. Claesson Krasnodar
55' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Dani Parejo Valencia
55' Wissel Krasnodar Wissel Ari voor D. Stotskiy Krasnodar
62' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor Rodrigo Valencia
63' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Claesson met assist van Y. Gazinskiy Krasnodar 2-1
70' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor Gonçalo Guedes Valencia
72' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
78' Wissel Valencia Wissel Rubén Sobrino voor K. Gameiro Valencia
80' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Wamberto Krasnodar
81' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor K. Olsson Krasnodar
81' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Coquelin Valencia
89' Wissel Krasnodar Wissel A. Golubev voor Y. Gazinskiy Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Krasnodar
Opstellingen Valencia - Krasnodar
De opstellingen van Valencia en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Krasnodar

Valencia en Krasnodar spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Orel Grinfeeld en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valencia en Krasnodar elkaar treffen in de Europa League.