Nabeschouwing Valencia - Villarreal (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 18 april 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Valencia het donderdag 18 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Villarreal (2-0)

Het Europa League duel tussen Valencia en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 2-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Toni Lato, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Valencia vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dani Parejo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Valencia.

LIVE Valencia - Villarreal 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Valencia Doelpunt Toni Lato met assist van Gonçalo Guedes Valencia 1-0
25' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Dani Raba Villarreal
34' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alfonso Pedraza Villarreal
46' Wissel Valencia Wissel Gabriel Paulista voor Carlos Soler Valencia
46' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Dani Raba Villarreal
54' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Ramiro Funes Mori Villarreal
54' Doelpunt Valencia Doelpunt Dani Parejo Valencia 2-0
61' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Andrei Ratiu Villarreal
62' Wissel Valencia Wissel F. Coquelin voor Dani Parejo Valencia
64' Wissel Villarreal Wissel Pablo Fornals voor S. Cáseres Villarreal
68' Wissel Valencia Wissel Lee Kang-In voor Gonçalo Guedes Valencia
74' Wissel Villarreal Wissel Javi Fuego voor Trigueros Villarreal
88' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Coquelin Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Villarreal
Opstellingen Valencia - Villarreal
De opstellingen van Valencia en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Villarreal

Valencia en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Villarreal in de Europa League vond plaats op 11 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Villarreal slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.