Nabeschouwing Valletta - Zrinjski (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 18:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Valletta het donderdag 2 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zrinjski. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Valletta - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valletta - Zrinjski (1-2)

Het Europa League duel tussen Valletta en Zrinjski is onder leiding van scheidsrechter Rade Obrenović geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zrinjski. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door H. Barišić, waarmee Zrinjski met 0-1 de leiding nam. In de 50e minuut kreeg M. Galić van Zrinjski voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Zrinjski de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte S. Borg namens Valletta in de 56e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 66e minuut was het Zrinjski dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van M. Filipović, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rade Obrenović, waardoor Zrinjski een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Valletta - Zrinjski
Goals
1
2
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
14
16
Schoten op doel
7
8
Aanvallen
97
103
Gevaarlijke aanvallen
57
45
Corners
4
5
Wissels
3
1
LIVE Valletta - Zrinjski 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valletta - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Zrinjski Doelpunt H. Barišić met assist van P. Stojkić Zrinjski 0-1
38' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor M. Galić Zrinjski
50' Tweede gele kaart Zrinjski Tweede gele kaart voor M. Galić Zrinjski
55' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor S. Jakovljević Zrinjski
56' Doelpunt Valletta Doelpunt S. Borg met assist van J. Zerafa Valletta 1-1
66' Doelpunt Zrinjski Doelpunt M. Filipović met assist van S. Pezer Zrinjski 1-2
71' Wissel Valletta Wissel K. Nwoko voor B. Gavrilă Valletta
76' Gele kaart Valletta Gele kaart voor M. Alba Valletta
77' Gele kaart Valletta Gele kaart voor S. Borg Valletta
81' Wissel Valletta Wissel R. Fenech voor S. Borg Valletta
88' Wissel Valletta Wissel J. Borg voor S. Malano Valletta
91' Wissel Zrinjski Wissel T. Jović voor M. Filipović Zrinjski
95' Gele kaart Valletta Gele kaart voor J. Zerafa Valletta
Video hoogtepunten en samenvatting Valletta - Zrinjski
Opstellingen Valletta - Zrinjski
De opstellingen van Valletta en Zrinjski zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valletta gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zrinjski zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Valletta
# Speler Pos.
41 Yenz Cini K
16 Jean Borg V
6 Juan Cruz Gill V
22 Nicholas Pulis V
9 Russell Fenech M
18 Enmy Manuel Peña Beltre M
14 Kyrian Nwoko A
Formatie 4-2-3-1
Wissels Zrinjski
# Speler Pos.
22 Bruno Šutalo K
15 Neven Laštro V
97 Advan Kadušić V
19 Ismar Hairlahović M
23 Stefan Barić M
11 Toni Jović A
10 Almir Bekić A
Voorbeschouwing Valletta - Zrinjski

Valletta en Zrinjski spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rade Obrenović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valletta en Zrinjski in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Valletta 0
Winst Zrinjski 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Valletta - Zrinjski Opstelling Valletta Opstelling Zrinjski Live Valletta - Zrinjski Live Valletta - Zrinjski kijken Valletta - Zrinjski kijken Live Valletta - Zrinjski stream Valletta - Zrinjski Fox Sports Nabeschouwing Valletta - Zrinjski Uitslag Valletta - Zrinjski Statistieken Valletta - Zrinjski Europa League 2018/2019 Valletta - Zrinjski wedden Valletta - Zrinjski gokken Valletta - Zrinjski Unibet