Nabeschouwing Vardar - Pyunik (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Vardar het donderdag 19 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Telekom Arena in Skopje.

Via de Vardar - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vardar - Pyunik (0-2)

Het Europa League duel tussen Vardar en Pyunik is onder leiding van scheidsrechter Ian McNabb geëindigd in een 0-2 overwinning voor Pyunik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door Bacar Baldé, waarmee Pyunik met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Pyunik opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het Bacar Baldé die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Pyunik.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Pyunik.

LIVE Vardar - Pyunik 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vardar - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor S. Grigoryan Pyunik
14' Gele kaart Vardar Gele kaart voor T. Barseghyan Vardar
46' Wissel Pyunik Wissel A. Dragojević voor E. Kobozev Pyunik
46' Wissel Vardar Wissel Willian Lira voor J. Berisha Vardar
62' Wissel Pyunik Wissel V. Stezhko voor M. Trusevich Pyunik
70' Wissel Pyunik Wissel Bacar Baldé voor R. Koryan Pyunik
71' Wissel Vardar Wissel B. Iseni voor J. Popzlatanov Vardar
72' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor V. Stezhko Pyunik
82' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Bacar Baldé Pyunik
85' Doelpunt Pyunik Doelpunt Bacar Baldé Pyunik 0-1
87' Wissel Vardar Wissel F. Najdoski voor V. Brdarovski Vardar
89' Doelpunt Pyunik Doelpunt Bacar Baldé Pyunik 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Vardar - Pyunik
Opstellingen Vardar - Pyunik
De opstellingen van Vardar en Pyunik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vardar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Pyunik zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.