Nabeschouwing Ventspils - Bordeaux (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 16:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Ventspils het donderdag 26 juli 2018 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiskā centra Ventspils Stadionā in Ventspils.

Via de Ventspils - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ventspils - Bordeaux (0-1)

Het Europa League duel tussen Ventspils en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Bordeaux kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Z. Youssouf. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Bordeaux.

LIVE Ventspils - Bordeaux 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ventspils - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Z. Youssouf Bordeaux 0-1
46' Wissel Ventspils Wissel Pedro Mendes voor R. Rugins Ventspils
55' Wissel Ventspils Wissel N. Bulvītis voor V. Jagodinskis Ventspils
64' Wissel Bordeaux Wissel N. de Préville voor Z. Youssouf Bordeaux
68' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor F. Kamano Bordeaux
69' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor M. Neziri Ventspils
77' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Koundé Bordeaux
78' Wissel Bordeaux Wissel G. Laborde voor F. Kamano Bordeaux
87' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor A. Alfa Ventspils
89' Wissel Ventspils Wissel R. Tālbergs voor V. Pavlov Ventspils
91' Wissel Bordeaux Wissel Otávio voor A. Tchouaméni Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Ventspils - Bordeaux
Opstellingen Ventspils - Bordeaux
De opstellingen van Ventspils en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ventspils gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ventspils - Bordeaux

Ventspils en Bordeaux spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ventspils en Bordeaux elkaar treffen in de Europa League.