Nabeschouwing Víkingur - Torpedo Kutaisi (0-4) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Víkingur het donderdag 2 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Torpedo Kutaisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Svangaskarð in Toftir.

Via de Víkingur - Torpedo Kutaisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Víkingur - Torpedo Kutaisi (0-4)

Het Europa League duel tussen Víkingur en Torpedo Kutaisi is onder leiding van scheidsrechter Simon Evans geëindigd in een 0-4 overwinning voor Torpedo Kutaisi. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Lačný, waarmee Torpedo Kutaisi met 0-1 de leiding nam. Torpedo Kutaisi vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kobakhidze op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Torpedo Kutaisi, waarmee O. Azatsky zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Torpedo Kutaisi in de 82e minuut, nadat T. Kapanadze de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Torpedo Kutaisi.

LIVE Víkingur - Torpedo Kutaisi 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Víkingur - Torpedo Kutaisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt M. Lačný Torpedo Kutaisi 0-1
18' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor E. Lervig Víkingur
24' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt M. Kobakhidze met assist van M. Tsintsadze Torpedo Kutaisi 0-2
36' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor K. Løkin Víkingur
46' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel G. Kukhianidze voor M. Gigauri Torpedo Kutaisi
56' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor A. Gregersen Víkingur
59' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt O. Azatsky met assist van M. Hlinka Torpedo Kutaisi 0-3
61' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel T. Kapanadze voor M. Lačný Torpedo Kutaisi
67' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor S. Vatnhamar Víkingur
69' Wissel Víkingur Wissel A. Caşcaval voor S. Vatnhamar Víkingur
70' Wissel Víkingur Wissel Dennis Nieblas voor A. Olsen Víkingur
70' Wissel Víkingur Wissel Hjartvard Hansen voor G. Vatnhamar Víkingur
75' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel A. Tchitchinadze voor G. Dolidze Torpedo Kutaisi
76' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor G. Kukhianidze Torpedo Kutaisi
82' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt T. Kapanadze met assist van M. Tsintsadze Torpedo Kutaisi 0-4
84' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor F. Djordjevic Víkingur
92' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor A. Tchitchinadze Torpedo Kutaisi
Video hoogtepunten en samenvatting Víkingur - Torpedo Kutaisi
Opstellingen Víkingur - Torpedo Kutaisi
De opstellingen van Víkingur en Torpedo Kutaisi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Víkingur gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Torpedo Kutaisi zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Wissels Torpedo Kutaisi
25 Maksime Kvilitaia K
4 Anri Tchitchinadze V
10 Sergo Kukhianidze M
9 Tornike Kapanadze A
Voorbeschouwing Víkingur - Torpedo Kutaisi

Víkingur en Torpedo Kutaisi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Evans en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Víkingur en Torpedo Kutaisi in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torpedo Kutaisi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Torpedo Kutaisi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Víkingur te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Víkingur. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.