Nabeschouwing Villarreal - Spartak Moskva (2-0) || Europa League

Donderdag 13 december 2018 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Villarreal het donderdag 13 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Spartak Moskva (2-0)

Het Europa League duel tussen Villarreal en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een 2-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Chukwueze, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Toko Ekambi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut moest Villarreal verder met een man minder nadat Jaume Costa een rode kaart had gekregen. Het lukte Spartak Moskva in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Villarreal.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Spartak Moskva
Goals
2
0
Balbezit
47%
53%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
20
12
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
123
135
Gevaarlijke aanvallen
62
50
Passes
426
460
Overtredingen
16
10
Buitenspel
4
1
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE Villarreal - Spartak Moskva 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Chukwueze Villarreal 1-0
22' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Lomovitski Spartak Moskva
48' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Toko Ekambi met assist van Pablo Fornals Villarreal 2-0
55' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Tashaev voor A. Lomovitski Spartak Moskva
67' Wissel Spartak Moskva Wissel Pedro Rocha voor S. Hanni Spartak Moskva
71' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álvaro González Villarreal
72' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor K. Toko Ekambi Villarreal
74' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Ananidze voor Luiz Adriano Spartak Moskva
76' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor Gerard Moreno Villarreal
80' Wissel Villarreal Wissel Santi Cazorla voor S. Chukwueze Villarreal
85' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Zé Luís Spartak Moskva
90' Rode kaart Villarreal Rode kaart voor Jaume Costa Villarreal
90' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
91' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor I. Kutepov Spartak Moskva
92' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Andrés Fernández Villarreal
Opstellingen Villarreal - Spartak Moskva
De opstellingen van Villarreal en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Spartak Moskva

Villarreal en Spartak Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Spartak Moskva elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 0
Winst Spartak Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 1e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Villarreal - Spartak Moskva Opstelling Villarreal Opstelling Spartak Moskva Live Villarreal - Spartak Moskva Live Villarreal - Spartak Moskva kijken Villarreal - Spartak Moskva kijken Live Villarreal - Spartak Moskva stream Villarreal - Spartak Moskva Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Spartak Moskva Uitslag Villarreal - Spartak Moskva Statistieken Villarreal - Spartak Moskva Europa League 2018/2019 Villarreal - Spartak Moskva wedden Villarreal - Spartak Moskva gokken Villarreal - Spartak Moskva Unibet