Nabeschouwing Vorskla - Sporting CP (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Vorskla het donderdag 4 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vorskla im. Oleksiya Butov'skogo in Poltava.

Via de Vorskla - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vorskla - Sporting CP (1-2)

Het Europa League duel tussen Vorskla en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Nikola Dabanović geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door V. Kulach, waarmee Vorskla met 1-0 de leiding nam. Sporting CP kwam in de 90e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Montero, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette Jovane Cabral zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting CP de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nikola Dabanović, waardoor Sporting CP een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Vorskla - Sporting CP 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vorskla - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor Artur Vorskla
10' Doelpunt Vorskla Doelpunt V. Kulach Vorskla 1-0
58' Wissel Sporting CP Wissel F. Montero voor Carlos Mané Sporting CP
62' Wissel Vorskla Wissel M. Sergiychuk voor V. Kulach Vorskla
70' Wissel Sporting CP Wissel Raphinha voor Abdoulay Diaby Sporting CP
70' Wissel Sporting CP Wissel Jovane Cabral voor R. Petrović Sporting CP
74' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Acuña Sporting CP
84' Wissel Vorskla Wissel A. Habelok voor D. Kravchenko Vorskla
90' Doelpunt Sporting CP Doelpunt F. Montero met assist van Jefferson Sporting CP 1-1
93' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Jovane Cabral met assist van Bruno Fernandes Sporting CP 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Vorskla - Sporting CP
Opstellingen Vorskla - Sporting CP
De opstellingen van Vorskla en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vorskla gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vorskla - Sporting CP

Vorskla en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikola Dabanović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vorskla en Sporting CP elkaar treffen in de Europa League.

Winst Vorskla 0
Winst Sporting CP 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vorskla op een 3e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 2e plaats.