Nabeschouwing Zeljeznicar - Apollon (1-2) || Europa League

Donderdag 26 juli 2018 - 20:30 uur

In de Europa League neemt Zeljeznicar het donderdag 26 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Apollon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Grbavica in Sarajevo.

Via de Zeljeznicar - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zeljeznicar - Apollon (1-2)

Het Europa League duel tussen Zeljeznicar en Apollon is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 1-2 overwinning voor Apollon. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Bogičević zette Apollon op een 0-1 voorsprong in de 23e minuut van de wedstrijd. Apollon vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Sachetti op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Zeljeznicar de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Krpić. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Zeljeznicar kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexander Harkam, waardoor Apollon een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Zeljeznicar - Apollon
Goals
1
2
Balbezit
42%
58%
Schoten totaal
6
12
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
115
157
Gevaarlijke aanvallen
46
70
Corners
3
8
Wissels
3
3
LIVE Zeljeznicar - Apollon 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zeljeznicar - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Eigen doelpunt Apollon Eigen doelpunt J. Bogičević João Pedro Apollon 0-1
46' Wissel Zeljeznicar Wissel A. Zec voor D. Zajmović Zeljeznicar
46' Wissel Apollon Wissel G. Vasiliou voor R. Soumah Apollon
68' Wissel Apollon Wissel F. Pereyra voor S. Marković Apollon
70' Wissel Zeljeznicar Wissel J. Blagojević voor S. Vranješ Zeljeznicar
79' Doelpunt Apollon Doelpunt E. Sachetti Apollon 0-2
84' Wissel Apollon Wissel A. Schembri voor F. Papoulis Apollon
84' Wissel Zeljeznicar Wissel M. Veselinović voor F. Arežina Zeljeznicar
90' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt S. Krpić met assist van I. Ćurjurić Zeljeznicar 1-2
Opstellingen Zeljeznicar - Apollon
De opstellingen van Zeljeznicar en Apollon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zeljeznicar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Apollon zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hajrudin Đurbuzović
Wissels Zeljeznicar
# Speler Pos.
8 Eldar Šehić Wissel
1 Irfan Fejzić K
14 Aldin Šehić V
11 Jovan Blagojević M
20 Mladen Veselinović M
25 Haris Hajdarević M
6 Asim Zec A
Voorbeschouwing Zeljeznicar - Apollon

Zeljeznicar en Apollon spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zeljeznicar en Apollon elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Zeljeznicar 0
Winst Apollon 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Zeljeznicar - Apollon Opstelling Zeljeznicar Opstelling Apollon Live Zeljeznicar - Apollon Live Zeljeznicar - Apollon kijken Zeljeznicar - Apollon kijken Live Zeljeznicar - Apollon stream Zeljeznicar - Apollon Fox Sports Nabeschouwing Zeljeznicar - Apollon Uitslag Zeljeznicar - Apollon Statistieken Zeljeznicar - Apollon Europa League 2018/2019 Zeljeznicar - Apollon wedden Zeljeznicar - Apollon gokken Zeljeznicar - Apollon Unibet