Nabeschouwing Zenit - Kopenhagen (1-0) || Europa League

Donderdag 29 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Zenit het donderdag 29 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint-Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Kopenhagen (1-0)

Het Europa League duel tussen Zenit en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door R. Mak, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Zenit uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Kopenhagen
Goals
1
0
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
80
129
Gevaarlijke aanvallen
26
55
Passes
380
595
Overtredingen
10
14
Buitenspel
0
3
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Zenit - Kopenhagen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Wissel København Wissel S. Papagiannopoulos voor D. Vavro København
59' Doelpunt Zenit Doelpunt R. Mak met assist van D. Kuzyaev Zenit 1-0
60' Wissel Zenit Wissel A. Zabolotnyi voor S. Driussi Zenit
60' Wissel København Wissel R. Falk voor C. Holse København
63' Gele kaart København Gele kaart voor R. Skov København
67' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Erokhin Zenit
73' Gele kaart København Gele kaart voor Zeca København
74' Wissel Zenit Wissel C. Marchisio voor A. Erokhin Zenit
78' Wissel København Wissel J. Wind voor R. Skov København
88' Wissel Zenit Wissel M. Ozdoev voor Hernani Zenit
89' Gele kaart Zenit Gele kaart voor M. Ozdoev Zenit
Opstellingen Zenit - Kopenhagen
De opstellingen van Zenit en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Sergei Semak
Voorbeschouwing Zenit - Kopenhagen

Zenit en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zenit en Kopenhagen elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 0
Winst Kopenhagen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Kopenhagen terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Zenit - Kopenhagen Opstelling Zenit Opstelling Kopenhagen Live Zenit - Kopenhagen Live Zenit - Kopenhagen kijken Zenit - Kopenhagen kijken Live Zenit - Kopenhagen stream Zenit - Kopenhagen Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Kopenhagen Uitslag Zenit - Kopenhagen Statistieken Zenit - Kopenhagen Europa League 2018/2019 Zenit - Kopenhagen wedden Zenit - Kopenhagen gokken Zenit - Kopenhagen Unibet