Nabeschouwing Zenit - Molde (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 23 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Zenit het donderdag 23 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pennaguer Bihan 1 (Plomelin) in Plomelin.

Via de Zenit - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Molde (3-1)

Het Europa League duel tussen Zenit en Molde is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door E. Hestad, waarmee Molde met 0-1 de leiding nam. Zenit kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Dzyuba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette A. Zabolotnyi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Zenit vergroot nadat M. Mevlja de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Zenit.

LIVE Zenit - Molde 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Molde Gele kaart voor V. Forren Molde
38' Gele kaart Molde Gele kaart voor E. Hestad Molde
42' Doelpunt Molde Doelpunt E. Hestad Molde 0-1
59' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor M. Kranevitter Zenit
61' Gele kaart Zenit Gele kaart voor I. Smolnikov Zenit
68' Wissel Zenit Wissel A. Zabolotnyi voor I. Smolnikov Zenit
71' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van S. Driussi Zenit 1-1
74' Wissel Molde Wissel F. Brustad voor P. Strand Molde
78' Wissel Molde Wissel S. Gregersen voor E. Håland Molde
80' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Zabolotnyi Zenit 2-1
86' Wissel Molde Wissel M. Eikrem voor E. Hestad Molde
87' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Hernani Zenit
88' Wissel Zenit Wissel M. Ozdoev voor Hernani Zenit
90' Doelpunt Zenit Doelpunt M. Mevlja met assist van A. Zabolotnyi Zenit 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Molde
Opstellingen Zenit - Molde
De opstellingen van Zenit en Molde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Molde zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Sergei Semak
Coach Ole Gunnar Solskjær
Voorbeschouwing Zenit - Molde

Zenit en Molde spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zenit en Molde elkaar treffen in de Europa League.