Nabeschouwing Zenit - Villarreal (1-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 7 maart 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Zenit het donderdag 7 maart 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint-Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Villarreal (1-3)

Het Europa League duel tussen Zenit en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 1-3 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Vicente Iborra, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Zenit kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Azmoun, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette Gerard Moreno zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Villarreal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Villarreal vergroot nadat Manu Morlanes de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Villarreal.

LIVE Zenit - Villarreal 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Jaume Costa Villarreal
33' Doelpunt Villarreal Doelpunt Vicente Iborra met assist van Álvaro González Villarreal 0-1
35' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van R. Mak Zenit 1-1
38' Gele kaart Zenit Gele kaart voor W. Barrios Zenit
64' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno met assist van Pablo Fornals Villarreal 1-2
69' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Miguelón Llambrich Villarreal
71' Doelpunt Villarreal Doelpunt Manu Morlanes Villarreal 1-3
72' Wissel Zenit Wissel O. Shatov voor R. Mak Zenit
72' Wissel Villarreal Wissel S. Cáseres voor Manu Morlanes Villarreal
75' Wissel Zenit Wissel Hernani voor S. Azmoun Zenit
76' Gele kaart Zenit Gele kaart voor I. Smolnikov Zenit
78' Wissel Villarreal Wissel Santi Cazorla voor Pablo Fornals Villarreal
85' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor Gerard Moreno Villarreal
88' Wissel Zenit Wissel A. Zabolotnyi voor M. Ozdoev Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Villarreal
Opstellingen Zenit - Villarreal
De opstellingen van Zenit en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Villarreal

Zenit en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Villarreal in de Europa League vond plaats op 21 februari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Zenit als Villarreal wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.