Nabeschouwing Zorya - Red Bull Leipzig (0-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 23 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Zorya het donderdag 23 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in Slavutych-Arena in Zaporozh'ye.

Via de Zorya - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zorya - Red Bull Leipzig (0-0)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Zorya en Red Bull Leipzig geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Lednev in de 17e minuut, waardoor Zorya met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Red Bull Leipzig, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Red Bull Leipzig kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Benoît Bastien niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Zorya - Red Bull Leipzig 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zorya - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Rode kaart Zorya Rode kaart voor B. Lednev Zorya
29' Gele kaart Zorya Gele kaart voor Rafael Ratão Zorya
42' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor Matheus Cunha RB Leipzig
57' Wissel Zorya Wissel V. Kochergin voor Rafael Ratão Zorya
59' Wissel Zorya Wissel V. Kabaiev voor D. Khomchenovskiy Zorya
62' Wissel RB Leipzig Wissel E. Forsberg voor N. Mukiele RB Leipzig
68' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor M. Saracchi RB Leipzig
72' Wissel RB Leipzig Wissel Y. Poulsen voor Matheus Cunha RB Leipzig
80' Wissel RB Leipzig Wissel L. Klostermann voor K. Laimer RB Leipzig
83' Wissel Zorya Wissel A. Gordienko voor O. Karavaev Zorya
Video hoogtepunten en samenvatting Zorya - Red Bull Leipzig
Opstellingen Zorya - Red Bull Leipzig
De opstellingen van Zorya en Red Bull Leipzig zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zorya gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Red Bull Leipzig zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.