Nabeschouwing Zrinjski - Valletta (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Zrinjski het donderdag 26 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valletta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bijeli Brijeg in Mostar.

Via de Zrinjski - Valletta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski - Valletta (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Zrinjski en Valletta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door N. Bilbija, waarmee Zrinjski met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Valletta het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk M. Fontanella die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Zrinjski - Valletta 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski - Valletta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Valletta Gele kaart voor M. Fontanella Valletta
43' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor O. Todorović Zrinjski
45' Wissel Zrinjski Wissel A. Soldo voor I. Brkić Zrinjski
49' Wissel Valletta Wissel J. Gill voor S. Borg Valletta
51' Doelpunt Zrinjski Doelpunt N. Bilbija Zrinjski 1-0
52' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor M. Galić Zrinjski
60' Gele kaart Valletta Gele kaart voor M. Alba Valletta
64' Wissel Zrinjski Wissel M. Bencun voor M. Filipović Zrinjski
65' Wissel Valletta Wissel B. Gavrilă voor K. Nwoko Valletta
70' Wissel Zrinjski Wissel M. Aćimović voor Amer Bekić Zrinjski
81' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor H. Barišić Zrinjski
82' Gele kaart Valletta Gele kaart voor J. Gill Valletta
83' Gele kaart Valletta Gele kaart voor S. Malano Valletta
86' Wissel Valletta Wissel J. Borg voor M. Alba Valletta
90' Doelpunt Valletta Doelpunt M. Fontanella Valletta 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zrinjski - Valletta
Opstellingen Zrinjski - Valletta
De opstellingen van Zrinjski en Valletta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zrinjski gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Valletta zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.