Nabeschouwing Zürich - AEK Larnaca (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 29 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Zürich het donderdag 29 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen AEK Larnaca. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Letzigrund in Zurich.

Via de Zürich - AEK Larnaca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zürich - AEK Larnaca (1-2)

Het Europa League duel tussen Zürich en AEK Larnaca is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 1-2 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door A. Giannou, waarmee AEK Larnaca met 0-1 de leiding nam. Zürich kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Khelifi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette I. Trichkovski zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AEK Larnaca de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Eskov, waardoor AEK Larnaca een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Zürich - AEK Larnaca 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zürich - AEK Larnaca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor F. García AEK Larnaca
27' Gele kaart Zürich Gele kaart voor T. Domgjoni Zürich
28' Gele kaart Zürich Gele kaart voor M. Kryeziu Zürich
36' Gele kaart Zürich Gele kaart voor A. Marchesano Zürich
38' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt A. Giannou met assist van Acorán AEK Larnaca 0-1
46' Wissel Zürich Wissel B. Krasniqi voor A. Marchesano Zürich
59' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor T. Ioannou AEK Larnaca
61' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor F. Taulemesse AEK Larnaca
66' Wissel AEK Larnaca Wissel I. Trichkovski voor F. Taulemesse AEK Larnaca
73' Wissel Zürich Wissel A. Winter voor R. Rodriguez Zürich
74' Doelpunt Zürich Doelpunt S. Khelifi Zürich 1-1
77' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor I. Trichkovski AEK Larnaca
78' Wissel AEK Larnaca Wissel J. Assoubre voor Acorán AEK Larnaca
83' Wissel AEK Larnaca Wissel Joan Tomás voor Jorge AEK Larnaca
85' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trichkovski met assist van Joan Tomás AEK Larnaca 1-2
92' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Toño AEK Larnaca
Video hoogtepunten en samenvatting Zürich - AEK Larnaca
Opstellingen Zürich - AEK Larnaca
De opstellingen van Zürich en AEK Larnaca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zürich gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AEK Larnaca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.